VSF ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ
GR | EN
210 49 12 549
ΜΕΝΟΥ

Specialty Coffee & Συσκευασία

  • 14 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    Ο χώρος της καφεστίασης τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλες αλλαγές με επίκεντρο την ανάγκη των καταναλωτών για  ενσωμάτωση της κουλτούρας του specialty coffee  στην καθημερινότητά τους. Specialty coffee είναι ο καφές που προκύπτει από κόκκους εξαιρετικής ποιότητας, οι οποίοι καλλιεργούνται σε επιλεγμένο έδαφος και σε κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες, ώστε να παρέχουν ροφήματα με μοναδική γεύση και άρωμα.

    Η αύξηση της ζήτησης για πιο ποιοτικό και γευστικό καφέ οδήγησε σε αντίστοιχη αύξηση καφετεριών και coffee bars όπου ο ανώτερος ποιοτικά καφές και τα γευστικά σνακ είναι υψηλές αξίες.

    Καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας αυτών των coffee houses είναι η διάθεση περισσότερων ποικιλιών καφέ, η εκπαίδευση καταναλωτών και η βαθύτερη τεχνογνωσία σχετικά με την προέλευση του καφέ, το ψήσιμο, το blending, την άλεση και τις δεξιότητες του barista, η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η έμφαση στην υπηρεσία delivery.

     

    Ο ρόλος της συσκευασίας για πιο ποιοτικό και γευστικό καφέ

    Η ανάγκη των καταναλωτών για ποιοτικό καφέ οδήγησε ανάλογα και σε αύξηση της ανάγκης για ανώτερη ποιοτικά συσκευασία on-the-go. Πλήθος χάρτινων ποτηριών καθημερινά συνοδεύουν τους καταναλωτές στο γραφείο, σε μια βόλτα, σε shopping, στο αυτοκίνητο ή σε ένα ταξίδι.

    Εάν είστε ιδιοκτήτης καφεστίασης γνωρίζετε πως η ανώτερη ποιότητα του καφέ σας πρέπει να ισχύει και όταν οι πελάτες σας έχουν πάρει τον καφέ σε ένα χάρτινο ποτήρι takeaway. Το χάρτινο ποτήρι που έχετε επιλέξει να μεταφέρει έξω από το κατάστημα τον specialty καφέ σας είναι το μέσο εκείνο που θα διασφαλίσει όσα υπόσχεται ο καφές και η επιχείρησή σας. Η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες και ένα ποιοτικά ανεπαρκές χάρτινο ποτήρι on-the-go μπορεί να επισκιάσει κάθε αξία του specialty coffee και να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για την επιχείρησή και το brand σας. Με απλά λόγια μια κακή επιλογή σε χάρτινα ποτήρια μπορεί εύκολα να διαγράψει από το μυαλό του καταναλωτή κάθε προηγούμενη προσπάθεια σας για δημιουργία αξίας και ταυτότητας στο προϊόν σας. 

    Η κατάλληλη συσκευασία έχει την ικανότητα να παρουσιάζει το προϊόν στην καλύτερη εκδοχή του, αποτελώντας ένα σύνδεσμο μεταξύ ροφήματος και καταναλωτή. Κατά αυτόν τον τρόπο το χάρτινο ποτήρι που βρίσκεται στο χέρι σας μπορεί πάντα να αφηγείται μια ιστορία. Εάν είστε επαγγελματίας καφέ-εστίασης προτιμήστε τα ποτήρια που θα συνοδεύουν το προϊόν σας να αφηγούνται την ιστορία που εσείς επιλέξατε.

    Ένας άρτιος καφές espresso διακρίνεται από ισορροπία , ομοιογένεια και ικανοποιητική παρουσία όλων των βασικών αισθήσεων του καφέ χωρίς η μία να υπερκαλύπτει την άλλη. Ένα άρτιο ποτήρι takeaway είναι εκείνο το χάρτινο ποτήρι που θα διασφαλίσει όλα τα παραπάνω να γίνουν πραγματικότητα χωρίς να αποτελεί «θόρυβο» στις αισθήσεις του καταναλωτή.

     

    Επιλέξτε προμηθευτή συσκευασίας

    Η VSF ΕΛΛΑΣ βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματία εστίασης που θέλει να κάνει τη διαφορά προσφέροντας value-for-money προϊόντα και υπηρεσίες όπως:

    α) Βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή στο κατάστημα και on-the-go μέσα από επώνυμες προτάσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εκτύπωσης απαλλαγμένες από οσμές και διαρροές

    β) Προώθηση brand name μέσω tailor made διαφοροποιημένων συσκευασιών

    γ) Υπηρεσίες logistics σε ότι αφορά τη διανομή, αποθήκευση και διασφάλιση διαθεσιμότητας προϊόντων με μηδενικά out-of-stock

Μοιραστείτε το!