VSF ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ
GR | EN
210 49 12 549
ΜΕΝΟΥ

Απευθυνόμαστε σε

 • Καφεκοπτεία, Εμπόριο, Αντιπροσωπίες Καφέ

  Οι καταναλωτές έχουν ενσωματώσει πλέον στην καθημερινότητά τους τον ποιοτικό καφέ ποικιλίας (specialty coffee) με ολοένα και περισσότερους coffee roasters να αναζητούν καινοτόμους τρόπους να λανσάρουν τον καφέ τους, σε προσιτή τιμή δίχως συμβιβασμούς ωστόσο στην ποιότητα.

  Η VSF ΕΛΛΑΣ στο πλευρό του επαγγελματία, σας εξοπλίζει με προϊόντα που κάνουν την εμπειρία του καφέ μοναδική χωρίς δυσάρεστες οσμές, με άριστη ποιότητα εκτύπωσης και υλικών.

  «Χτίστε» και προωθήστε το brand name του καφέ σας ή το concept της καμπάνιας σας χρησιμοποιώντας είδη συσκευασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας: από το τύπωμα του λογότυπου σας σε ποτήρια, πώματα και θήκες μεταφοράς έως τον σχεδιασμό και κατασκευή καινούριων καλουπιών και συσκευασιών.

 • Καφεστίαση: Αλυσίδες Καφέ, Καφετέριες, Coffee Houses, Cafe Bars

  Η αύξηση της ζήτησης για πιο ποιοτικό και γευστικό καφέ οδήγησε σε αντίστοιχη αύξηση καφετεριών και coffee bars όπου ο ποιοτικός καφές και τα γευστικά σνακ είναι υψηλές αξίες.

  Καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας αυτών των gourmet coffee houses είναι:
  1) η διάθεση περισσότερων ποικιλιών καφέ,
  2) η εκπαίδευση καταναλωτών και βαθύτερη τεχνογνωσία σχετικά με την προέλευση του καφέ, το ψήσιμο, το blending, την άλεση και τις δεξιότητες του barista,
  3) η πελατοκεντρική φιλοσοφία και
  4) η έμφαση στην υπηρεσία delivery.

   

  Η VSF ΕΛΛΑΣ απευθύνεται σε εκείνους τους επαγγελματίες καφέ-εστίασης που θέλουν να κάνουν τη διαφορά προσφέροντας τους value-for-money προϊόντα και υπηρεσίες όπως:
  α) Bελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή μέσα από επώνυμες προτάσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εκτύπωσης απαλλαγμένες από οσμές και διαρροές
  β) Προώθηση brand name μέσω tailor made διαφοροποιημένων συσκευασιών σε προσιτή τιμή
  γ) Υπηρεσίες logistics σε ότι αφορά τη διανομή, αποθήκευση και διασφάλιση διαθεσιμότητας προϊόντων με μηδενικά out-of-stock.
 • Γαλακτοβιομηχανία, Gelaterias, Κιόσκια Πώλησης παγωτού, Frozen Yogurt to go

  H VSF ΕΛΛΑΣ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας παγωτού για να καλύψει τις σημερινές ανάγκες της αγοράς έτσι ώστε να:

  • Σερβίρετε παγωτό ή άλλο κατεψυγμένο γλύκισμα για άμεση κατανάλωση, χρησιμοποιώντας χάρτινα κύπελλα to-go. Μπορείτε να διαλέξετε κάποια από τα ετοιμοπαράδοτα σχέδια και μεγέθη μας ή να διαφοροποιηθείτε με το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή καλούπι

  • Συσκευάσετε παγωτό χρησιμοποιώντας χάρτινα, πλαστικά ή foam δοχεία (take home δοχεία) εξασφαλίζοντας ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση (βαθιά κατάψυξη). Συνδυάστε τα με απλά ή επώνυμα IML καπάκια. Η συσκευασία παγωτού VSF ΕΛΛΑΣ συνώνυμη της ποιότητας, καινοτομίας και αξίας διαθέτει πληθώρα μεγεθών και σχημάτων (στρογγυλά, οβάλ, τετράγωνα, παραλληλόγραμμα, ψηλά, μεσαία και χαμηλά δοχεία) για να καλύψουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία στην βιομηχανία παγωτού.

  • Αναδείξετε την ποιότητα του παγωτού διατηρώντας το σε πλαστική βάσκα στη βιτρίνα του καταστήματος σας

 • Fast food, Take away εστιατόρια, Ψητοπωλεία, Οβελιστήρια

  Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι καταναλωτές «είναι στο τρέξιμο» με αποτέλεσμα η ανάγκη για φαγητό σε πακέτο ή καφέ takeaway να αυξάνεται. Κατά αυτόν τον τρόπο αυξάνεται και η ανάγκη για δημιουργικές και βελτιωμένες προτάσεις συσκευασίας για take away υπηρεσίες.

  Η VSF ΕΛΛΑΣ παρέχει οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας για φαγητό σε πακέτο και καφέ takeaway. Όλες μας οι συσκευασίες ψητοπωλείου ή fast food είναι σχεδιασμένες ώστε να μεταφέρουν με ασφάλεια το τρόφιμο, να μην το αλλοιώνουν, προστατεύοντας το από την υγρασία χωρίς ίχνος διαρροής.

  Διαθέσιμη μεγάλη γκάμα προϊόντων από χάρτινα και φελιζόλ κουτιά για burger, club sandwich, σαλάτες, sauce και french fries. Επιλέξτε ετοιμοπαράδοτα σχέδια και μεγέθη μας ή διαφοροποιηθείτε με το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή καλούπι!

 • Σνακ Μπαρ, Αναψυκτήρια, Κυλικεία, Κρεπερί

  Η αύξουσα τάση για μικρά και συχνά γεύματα απαιτεί συσκευασία υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να διατηρείται το τρόφιμο φρέσκο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Η VSF ΕΛΛΑΣ παρέχει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για ζεστό ή κρύο ρόφημα, παγωτό, σαλάτες, σως, σνακ και φαγητό σε πακέτο.

  Ανακαλύψτε σήμερα τις χάρτινες, πλαστικές και φελιζόλ (foam) συσκευασίες μας για σάντουιτς, κρέπες, σφολιάτοειδή κλπ σε σχέδια γενικής χρήσης ή τυπωμένα με την δική σας επωνυμία.

 • Αρτοζαχαροπλαστεία, Εργαστήρια και Βιοτεχνίες Ζαχ/κής, Εμπορία Α’ υλών

  Προσφέρουμε ευρεία γκάμα από χάρτινα, foam και πλαστικά είδη συσκευασίας για όλες τις γλυκές ή αλμυρές σας δημιουργίες από το στάδιο παρασκευής τους μέχρι την παρουσίαση, μεταφορά, αποθήκευση και κατανάλωσή τους.

  Ειδικά σχεδιασμένα μπολ, ποτηράκια, δοχεία, δίσκοι και βάσεις με μοντέρνο design και υψηλή αντοχή πάντα σε προσιτές τιμές.

 • Catering, Οργάνωση εκδηλώσεων

  Μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες για ξεχωριστές περιστάσεις. Έτσι ιδιαίτερη πρέπει να είναι και η συσκευασία που τις περιβάλλει. Ανακαλύψτε σήμερα τις χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες μας για catering και κοινωνικές εκδηλώσεις.

  Ειδικά σχεδιασμένα μπολ, ποτήρια long drink, σφηνάκια, ποτηράκια, κύπελλα και δοχεία με μοντέρνο design και ασύγκριτη διαφάνεια για να αναδείξουν τις δημιουργίες σας  και να ενθουσιάσουν τους πελάτες σας.

 • Τροφοδοσίες, Εξοπλισμοί

  Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα της VSF ΕΛΛΑΣ σε αναλώσιμα είδη συσκευασίας catering, κουζίνας, κυλικείων, πλοίων, ξενοδοχείων, coffee bar εστιατορίων κλπ υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. 

 • Super Market

  Πληθώρα από συσκευασίες για έτοιμο φαγητό και ρόφημα όπως δοχεία για ελιές, τουρσί, γλυκά καθώς και χάρτινα, πλαστικά και φελιζόλ ποτήρια, πώματα, καλαμάκια και μαχαιροπίρουνα για οικιακή χρήση από τους καταναλωτές.